Dalgalı Saç Modeli Sevenler Buraya!

Dalgalı saç birçok kadının beğendiği ve sık kullandığı modellerden biridir. Eğer uzun bir saça sahipseniz şanslısınız demektir. Çünkü bu sayede istediğiniz birçok modeli kendi kendinize saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

saç yapımı
saç yapımı

Gerekli olan sadece bir fön makinesi ve bir de fırça. Kadınsı bir tavır veren ve size yüzünüze yakışacak o klasik saç modeli dalgalı saçlar sayesinde daha kadınsı bakımlı ve çekici görüneceksiniz.

Pratik Dalgalı Saç Modeli Nasıl Yapılır?

Dışarı çıkarken kadınlara fazla vakit kaybettiren şeylerden bir ikincisi de kıyafet seçiminden sonra saç yapmak oluyor. Dalgalı saç modeli uygulamak için 2 şık var. İlki bir saç maşası kullanmak, ikincisi banyo çıkışında nemli saçlarınıza saç köpüğü sürerek istediğiniz dalga büyüklüğüne göre örgüler yapmak.

dalgalı saç
dalgalı saç

Maşa saçları yüksek ısı ile yıprattığı için pek tavsiye edilmez, sizde bu şekilde düşünüyorsanız o halde nemli saçlarınızı örün ve doğal yöntem uygulayarak saç kurutma makinesi ile bu örgüleri kurutun.

dalgalı saç modelleri
dalgalı saç modelleri
dalgalı saç modelleri
dalgalı saç modelleri

Bu saydığımız yöntemlerle yapabileceğiniz iri dalgalı saç modeli size çok yakışacak. Böylece güzelliğinize güzellik katacak ve girdiğiniz ortamda kendinizi daha mutlu ve özgüvenli hissedeceksiniz. Bu işlemleri uyguladıysanız artık dışarı çıkmak için hazırsınız.